Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]44g148kcal5.3g0g16.2g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 44g53kcal7.2g0g2.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty175g246kcal9g49g1.2g6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g6.6g42kcal0.1g0.2g4.7g0g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)8.8g35kcal2.5g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Parmesan formaggio da pasta4.4g20kcal1.8g0g1.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.2g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g88g96kcal2.6g5.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g1435kcal69.8g111.4g82.6g12g
Valittu annoskoko425g717kcal34.9g55.7g41.3g6g
Annoskoko puolitettuna213g359kcal17.5g27.9g20.7g3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853