Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)146g176kcal13g27.8g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Feta, Arla Apetina 10 %68g122kcal14.5g0.7g6.8g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g1192kcal112.4g58.8g57g0.6g
Valittu annoskoko425g596kcal56.2g29.4g28.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna213g298kcal28.1g14.7g14.3g0.2g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044