Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)56g243kcal12.1g2.2g20.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 169g163kcal5.1g33g0.5g1.7g
Omena, keskikokoinen 200g23g7.6kcal0g1.6g0.1g0.4g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g45g124kcal13g0g7.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)23g6.7kcal0.2g1.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 90g119kcal2.4g2.9g10.8g0g
Tonnikala öljyssä 21g39kcal5.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g1404kcal76.8g82g83.4g4.2g
Valittu annoskoko425g702kcal38.4g41g41.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna213g351kcal19.2g20.5g20.9g1.1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625