Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lehtiselleri 8.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 40g27kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.6g
Isot katkaravut (rainbow)90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Tumma pikariisi, Risella38g128kcal3.4g27g1.3g1.9g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g822kcal55.6g69.6g29.8g9.6g
Valittu annoskoko426g411kcal27.8g34.8g14.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna213g206kcal13.9g17.4g7.5g2.4g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652