Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.8g0.3g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Lehtiselleri 88g11kcal1g1g0.2g0.9g
Valkoviini kuiva 400g274kcal1.2g2.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g88g639kcal0.9g0.9g70g0g
Herne 500g345kcal25.3g46.8g2g15.5g
Isot katkaravut (rainbow)900g900kcal207.1g0g8.1g0g
Tumma pikariisi, Risella375g1275kcal33.8g270.1g13.1g19.1g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Minttu, tuore (-), annos 1g25g11kcal0.8g2.1g0.2g1.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 125g27kcal0.4g2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g25g225kcal0g0g25g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8510g8223kcal557.8g697.2g298.4g94.2g
Valittu annoskoko4255g4111kcal278.9g348.6g149.2g47.1g
Annoskoko puolitettuna2127g2056kcal139.5g174.3g74.6g23.6g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652