Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1748g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali466g98kcal5.6g15.8g0.9g9.8g
Porkkana 466g152kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Palsternakka 175g111kcal0.9g20.6g0.7g7.9g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.7g5.2g0g0g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Paistijauheliha 10%466g793kcal93.2g0g46.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr26g72kcal2.1g2.4g6.2g0.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g455g182kcal7.7g37.3g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g35g26kcal2.6g3.3g0.2g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g3084kcal241g247.2g113.2g68.4g
Valittu annoskoko4256g1542kcal120.5g123.6g56.6g34.2g
Annoskoko puolitettuna2128g771kcal60.3g61.8g28.3g17.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712