Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 3200g831kcal49.9g112g6.4g60.8g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g96g19kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g6688kcal124g300.4g535.8g143.4g
Valittu annoskoko4256g3344kcal62g150.2g267.9g71.7g
Annoskoko puolitettuna2128g1672kcal31g75.1g134g35.9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180