Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g1376g1926kcal261.4g35.8g86.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1123g955kcal15.7g49.4g78.6g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1123g3930kcal179.7g718.7g29.2g67.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow73g190kcal7.3g7.3g14.6g1.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g562g1460kcal168.4g11.2g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g16921kcal1265g1644.8g586.6g137.2g
Valittu annoskoko4256g8460kcal632.5g822.4g293.3g68.6g
Annoskoko puolitettuna2128g4230kcal316.3g411.2g146.7g34.3g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081