Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g2321g9050kcal139.2g714.7g628.9g315.6g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g232g928kcal1.2g199.6g11.6g0g
Vesi696g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 79g179kcal0.4g42.6g0.1g0.7g
Mustikka metsä- 835g368kcal4.2g53.5g5g27.6g
Sokeri 93g377kcal0g92.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g21804kcal290g2206.2g1291.2g687.8g
Valittu annoskoko4256g10902kcal145g1103.1g645.6g343.9g
Annoskoko puolitettuna2128g5451kcal72.5g551.6g322.8g172g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448