Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2541kcal4.2g1.4g284.8g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2313kcal14g21g245.2g0g
Manteli 350g2157kcal84.3g23.1g189.2g25.2g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g701g1787kcal41.3g22.4g167.4g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g88g197kcal0.4g49.9g0.1g0g
Puolukka 1051g408kcal4.6g71.5g5.3g27.3g
Tyrnimarja 525g474kcal3.8g32.8g26.3g31.5g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g21004kcal405.6g475.2g1915.6g168.6g
Valittu annoskoko4256g10502kcal202.8g237.6g957.8g84.3g
Annoskoko puolitettuna2128g5251kcal101.4g118.8g478.9g42.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409