Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Paprika keltainen 280g84kcal2.6g14.3g0.6g5.6g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)84g84kcal6.3g14.3g0.4g1.8g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1680g1428kcal77.3g252g8.4g84g
Herkkusieni säilyke 196g33kcal4.1g0.4g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g4636kcal213g693.2g91g233.2g
Valittu annoskoko4256g2318kcal106.5g346.6g45.5g116.6g
Annoskoko puolitettuna2128g1159kcal53.3g173.3g22.8g58.3g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831