Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Lehtiselleri 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow300g60kcal3g10.5g1.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g26g26kcal1g5.2g0.1g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.6g3kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g334kcal10g44.8g13.2g3.8g
Valittu annoskoko426g167kcal5g22.4g6.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna213g84kcal2.5g11.2g3.3g1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063