Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)174g608kcal20.9g119.9g3.3g8.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen121g869kcal0g0g96.5g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g3001kcal41.8g251.4g199.6g17.4g
Valittu annoskoko426g1501kcal20.9g125.7g99.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna213g750kcal10.5g62.9g49.9g4.4g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716