Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g150g255kcal13.5g12.8g16.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g22g0.2g1.5g
Keiju rypsiöljy (Raisio)3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g886kcal34.6g76.6g48.8g4g
Valittu annoskoko426g443kcal17.3g38.3g24.4g2g
Annoskoko puolitettuna213g222kcal8.7g19.2g12.2g1g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583