Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.6g3.4kcal0.6g0.3g0g4.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.8g0.5g9.4g0g
Pinaatti 94g13kcal1.5g0.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1384kcal107.6g4.8g104.4g11.4g
Valittu annoskoko426g692kcal53.8g2.4g52.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna213g346kcal26.9g1.2g26.1g2.9g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894