Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g157g172kcal32.9g0g4.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.1g5kcal0.3g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g480kcal72g11g14.8g2.6g
Valittu annoskoko426g240kcal36g5.5g7.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna213g120kcal18g2.8g3.7g0.7g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006