Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)141g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 28g47kcal2.1g1.1g3.7g0.7g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g39g84kcal4.1g14.9g0.9g2.9g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g435kcal16g53.2g17.2g10.6g
Valittu annoskoko426g218kcal8g26.6g8.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna213g109kcal4g13.3g4.3g2.7g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568