Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 50g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g940kcal67g62g46.2g4.8g
Valittu annoskoko426g470kcal33.5g31g23.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna213g235kcal16.8g15.5g11.6g1.2g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522