Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow2700g540kcal81g54g0g67.5g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä300g543kcal8.2g36g42g0g
Vuohenjuusto President600g1548kcal114g3g120g0g
Valkoviini kuiva 600g411kcal1.9g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g7146kcal410.2g193.2g444g135g
Valittu annoskoko4260g3573kcal205.1g96.6g222g67.5g
Annoskoko puolitettuna2130g1786kcal102.6g48.3g111g33.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744