Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g700g294kcal68.6g2.8g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g800g2080kcal240g16g120g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]240g960kcal50.4g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g13962kcal1588.4g194.6g795.4g0.4g
Valittu annoskoko4260g6981kcal794.2g97.3g397.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna2130g3490kcal397.1g48.7g198.9g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716