Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1125g1868kcal213.8g0g112.5g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Jauhelihamauste, annos 15g68g2kcal0g0.7g0.7g0g
Paseerattu tomaatti rainbow900g315kcal9g62.1g4.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl450g383kcal6.3g19.8g31.5g0g
Kasvisliemikuutio 50g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1350g4523kcal175.5g918g20.3g86.4g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8532g15490kcal827.4g2047.4g453.8g188.4g
Valittu annoskoko4266g7745kcal413.7g1023.7g226.9g94.2g
Annoskoko puolitettuna2133g3873kcal206.9g511.9g113.5g47.1g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145