Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Lanttu 87g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g117g140kcal3.8g4.3g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g644kcal12.8g35.8g48.6g10g
Valittu annoskoko427g322kcal6.4g17.9g24.3g5g
Annoskoko puolitettuna214g161kcal3.2g9g12.2g2.5g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600