Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.6g6.6kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Tomaatti, tuore55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Sieni tatti, hapero 33g9kcal0.6g1g0.2g0.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g22g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g177kcal5g17.4g9.8g5.8g
Valittu annoskoko427g89kcal2.5g8.7g4.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna214g44kcal1.3g4.4g2.5g1.5g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711