Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.9g12kcal0.4g1.3g0.5g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)70g84kcal14g0g2.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.3g1.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g474kcal33.8g37.2g18.6g4g
Valittu annoskoko427g237kcal16.9g18.6g9.3g2g
Annoskoko puolitettuna214g119kcal8.5g9.3g4.7g1g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904