Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)20g14kcal2.2g0.5g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1280kcal102g21g86.2g8g
Valittu annoskoko427g640kcal51g10.5g43.1g4g
Annoskoko puolitettuna214g320kcal25.5g5.3g21.6g2g
Arvot/100g100g150kcal11.9g2.5g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490