Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g131g138kcal19.1g5.9g2.6g7.2g
Sipuli 57g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g219g55kcal2.8g9.2g0.4g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 6.6g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g541kcal47.2g39.8g17g17g
Valittu annoskoko427g271kcal23.6g19.9g8.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna214g135kcal11.8g10g4.3g4.3g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740