Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Rypsiöljy 22g190kcal0g0g21.5g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1454kcal47.6g189.8g54.2g7g
Valittu annoskoko427g727kcal23.8g94.9g27.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna214g364kcal11.9g47.5g13.6g1.8g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071