Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g132g132kcal22.4g1.3g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika keltainen 57g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton22g35kcal1.8g0.9g2.8g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g6.6g53kcal0g0g5.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g518kcal51.6g14.2g27.4g3.2g
Valittu annoskoko427g259kcal25.8g7.1g13.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna214g130kcal12.9g3.6g6.9g0.8g
Arvot/100g100g61kcal6g1.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152