Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5.6g13kcal0.2g1.5g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g37g45kcal1.3g1.3g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g439kcal28.6g53.2g10.8g14g
Valittu annoskoko427g219kcal14.3g26.6g5.4g7g
Annoskoko puolitettuna214g110kcal7.2g13.3g2.7g3.5g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304