Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)47g98kcal6.6g0.3g8g0g
Pekoni, paistettu 16g80kcal2.6g0g7.9g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika vihreä 27g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.4g1.6g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1145kcal57.2g17g93.6g6.8g
Valittu annoskoko427g573kcal28.6g8.5g46.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna214g286kcal14.3g4.3g23.4g1.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g11g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614