Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g63g13kcal0.6g1.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)21g14kcal0.3g3.1g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis42g47kcal9.3g0g1.3g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g203kcal21.4g10.8g8g0g
Valittu annoskoko428g102kcal10.7g5.4g4g0g
Annoskoko puolitettuna214g51kcal5.4g2.7g2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389