Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g156g127kcal28.8g0g1.1g0g
Lohifilee 156g305kcal29.2g0g21.1g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl36g48kcal4.7g0.2g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1388kcal130.6g22.6g85.6g2g
Valittu annoskoko428g694kcal65.3g11.3g42.8g1g
Annoskoko puolitettuna214g347kcal32.7g5.7g21.4g0.5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855