Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g135g162kcal24.3g2.3g6.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 90g24kcal3g2.8g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g60g204kcal15g0g15.6g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g7.5g26kcal1.2g0g2.3g0g
Lohkoperunat, Rainbow120g156kcal2.4g26.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1316kcal93.2g71.6g72.2g0.4g
Valittu annoskoko428g658kcal46.6g35.8g36.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna214g329kcal23.3g17.9g18.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054