Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g113g389kcal28.2g66.8g2.5g12.2g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g990kcal71.6g157.8g6.4g40.8g
Valittu annoskoko428g495kcal35.8g78.9g3.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna214g248kcal17.9g39.5g1.6g10.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549