Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g42g75kcal1g3.3g6.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)104g364kcal13.3g72.6g2g3.3g
Plus maito (Valio), annos 100g21g8.3kcal1g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Ingman Pohjanpoika juusto31g123kcal7.5g0.6g10g0g
Tomaatti, tuore42g8.5kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1616kcal95.6g161.8g63.8g8.8g
Valittu annoskoko427g808kcal47.8g80.9g31.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna214g404kcal23.9g40.5g16g2.2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445