Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 104g37kcal4.8g2g0.3g2.6g
Kukkakaali 104g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 104g127kcal22.2g0g4.2g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli42g75kcal2.1g2.8g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g31g91kcal10.3g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g992kcal84.2g16.8g62g10g
Valittu annoskoko428g496kcal42.1g8.4g31g5g
Annoskoko puolitettuna214g248kcal21.1g4.2g15.5g2.5g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197