Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto21g60kcal4g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 86g69kcal1.3g14.4g0g2.6g
Juuriselleri 32g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g364kcal13.4g36.2g16.2g8.4g
Valittu annoskoko427g182kcal6.7g18.1g8.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna214g91kcal3.4g9.1g4.1g2.1g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279