Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g13g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka50g35kcal2g5.5g0.4g1.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g792kcal85.6g90.6g8.4g7.8g
Valittu annoskoko428g396kcal42.8g45.3g4.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna214g198kcal21.4g22.7g2.1g2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566