Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g113kcal0g0g12.6g0g
Purjosipuli34g6.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kurkku, tuore65g6.5kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki39g25kcal5g0.8g0.1g0g
Hapankaali43g7.7kcal0.8g0.8g0.1g0.5g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g200g160kcal15.8g21.4g1.2g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g656kcal45.8g53g28.6g30.8g
Valittu annoskoko428g328kcal22.9g26.5g14.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna214g164kcal11.5g13.3g7.2g7.7g
Arvot/100g100g77kcal5.4g6.2g3.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235