Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1400g4487kcal374.8g0g335.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g175g182kcal13.8g28.5g1g3.5g
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Kookosöljy 100g35g310kcal0.3g0g34.7g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1855g946kcal26g139.1g20.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g53g39kcal3.9g5g0.3g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g175g53kcal1.7g10.5g1.7g5.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)53g39kcal0.6g8.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g12397kcal855.8g433.4g788.8g36g
Valittu annoskoko4270g6199kcal427.9g216.7g394.4g18g
Annoskoko puolitettuna2135g3099kcal214g108.4g197.2g9g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536