Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2002g361kcal11.2g50g8g14g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Paprika, punainen1001g257kcal9g46g4g20g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g334g1031kcal66.7g4.7g83.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)334g534kcal9g9g50g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g334g524kcal53.4g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g5734kcal306.6g288.8g364.8g72.8g
Valittu annoskoko4270g2867kcal153.3g144.4g182.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna2135g1433kcal76.7g72.2g91.2g18.2g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419