Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1261g832kcal189.1g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka175g19kcal1.9g1.9g0.4g1.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1401g322kcal19.6g47.6g5.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk53g21kcal0.9g4g0.1g2.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g98kcal2.8g3.3g8.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 46g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton263g55kcal0.8g4.2g0g0.3g
Oliiviöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g3841kcal446.6g169.2g146.8g22.8g
Valittu annoskoko4270g1920kcal223.3g84.6g73.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna2135g960kcal111.7g42.3g36.7g5.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107