Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 602g1142kcal163.2g0g54.2g0g
Tonnikala vedessä 602g628kcal135g0g9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g702g295kcal68.8g2.8g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1003g562kcal85.2g50.1g2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g802g2086kcal240.7g16g120.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g201g1203kcal48.1g13.2g108.3g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]241g963kcal50.5g0g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g14001kcal1592.8g195g797.6g0.4g
Valittu annoskoko4272g7001kcal796.4g97.5g398.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna2136g3500kcal398.2g48.8g199.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716