Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 370g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 26g229kcal0g0g25.9g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g740g2658kcal59.2g583.4g3.7g12.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g20g51kcal1.2g1.7g4.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell926g1000kcal222.1g0g4.6g0g
Pesto rosso135g391kcal5.7g7g37.7g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g111g83kcal2.4g16.1g1g0g
Findus thai wokkivihannekset926g231kcal11.1g37g4.6g27.8g
Vesi, vesijohtovesi 926g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g83g90kcal1g20.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g9466kcal605.4g1332g163.8g80.8g
Valittu annoskoko4272g4733kcal302.7g666g81.9g40.4g
Annoskoko puolitettuna2136g2366kcal151.4g333g41g20.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823