Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Paprika keltainen 320g96kcal3g16.3g0.6g6.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli800g2400kcal29.6g36g240g0.8g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g8114kcal102.8g267.6g728.6g61.8g
Valittu annoskoko4272g4057kcal51.4g133.8g364.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna2136g2029kcal25.7g66.9g182.2g15.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716