Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu161g66kcal0.3g15.1g0.2g2.9g
Raparperi 107g36kcal0.7g5.9g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g134g522kcal0g131.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g1247kcal2g304.2g0.6g8.8g
Valittu annoskoko428g623kcal1g152.1g0.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna214g312kcal0.5g76.1g0.2g2.2g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970