Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 35g3.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen77g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka21g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)72g68kcal16.5g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%70g42kcal2.2g5g1.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 123g67kcal2g16.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g447kcal43.8g52.6g8g6.2g
Valittu annoskoko429g223kcal21.9g26.3g4g3.1g
Annoskoko puolitettuna214g112kcal11g13.2g2g1.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634