Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 83g94kcal17.6g0g2.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 125g43kcal1.4g6.7g0.2g3.6g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g280kcal38.4g14.6g5.4g7.6g
Valittu annoskoko429g140kcal19.2g7.3g2.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna214g70kcal9.6g3.7g1.4g1.9g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346