Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kuohukerma,valio,2dl333g1133kcal6.7g10g116.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow666g533kcal28g86.6g6g20.7g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g999g799kcal169.9g0g8g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g6222kcal511.6g259g324.8g66.2g
Valittu annoskoko4280g3111kcal255.8g129.5g162.4g33.1g
Annoskoko puolitettuna2140g1556kcal127.9g64.8g81.2g16.6g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670