Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1200g360kcal55.2g22.8g3.6g19.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)480g1296kcal144g0g81.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1000g1500kcal16g35g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g11624kcal1038.4g115.6g790.4g38.4g
Valittu annoskoko4280g5812kcal519.2g57.8g395.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna2140g2906kcal259.6g28.9g197.6g9.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667